Mätningsteknik Enköping

Starsoul Surveying Geodetic LTD – mätningsteknik Enköping

Anlita en mättekniker

Välkommen till Starsoul Surveying Geodetic LTD. Kärnan i verksamheten är mätningsteknik som vi erbjuder i Enköping. För att kunna kontrollera någonting så krävs det mätningar. Vi erbjuder mätning av mark, lantmäteri, byggmäteri och inmätning av strukturer. Utöver detta ritar vi upp kartor och ritningar etc. Arbetet utför vi alltid med hög noggrannhet och millimeterprecision. Vi erbjuder bland annat kontroll av byggnaders platsinfo, kontroll inför bygglov, lägeskontroller och även efterkontroller.

Om oss

Här finns det år av erfarenhet och arbetssättet präglas av stor noggrannhet och problemlösningsförmåga. Vi har ett nära samarbete med entreprenörer, myndigheter, privatpersoner och företag.

Vi är registrerade för moms och har F-skattebevis. Som potentiell kund kan du alltid få en offert som inte kostar någonting.

Mätningsteknik Enköping

Digitala mätinstrument

Vid insamling av data använder vi både digitala mätinstrument, satelliter, scanner och GPS-stationer. Informationen bearbetas sedan i avancerade datorprogram.

Geografiskt arbetsområde

Starsoul Surveying Geodetic LTD vänder sig bland annat till alla som behöver hjälp i Enköping. Men vi kan även vara behjälpliga runt om i stan i dess omnejder.

Mätningsteknik Enköping

Vad vi erbjuder för tjänster

Fysiskt utsättning med punkter som är tagna ifrån en ritning som är geografiskt placerade digitalt. Har man en byggnad med hörn som skall placeras så gör vi detta. Med andra ord; placering av referenspunkter i ”verkligheten”.

Etablerar stomnät, dvs ett nät av minst 3 punkter med en noggrann geografisk placering. Detta används vid utmätning av till exempel fastigheter och vägar.

Vi erbjuder

  • inmätning
  • utsättning
  • lägeskontroll
  • efterkontroll
  • geodetic.

Läs mer om geodetisk mätning HÄR.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Starsoul Surveying Geodetic LTD

SPIRALBACKEN 14, 165 64 Hässelby

076-160 44 52

jansson.svante@hotmail.com

Mätningsteknik Enköping

Söker du en erfaren mättekniker som erbjuder hjälp med mätningsteknik i Enköping eller någonstans i dess omnejd, då har du kommit helt rätt!

Mätningsteknik Enköping